Nyanyus

Nyanyus

Nyanya

Nana, itt van Nyanya!

10 év fölötti, nagytestű kutyus. Emberrel bűbáj. Foga nem sok . Az ágyat rendeltetésszerűen használja. Dörrenéstől, lövésektől fél. Ételre erősen motivált.
“Igen, nagyon jó kutya, NYUGIS, édes, a nagy fejét mindig belerakja az ölembe. A vizslák lehetőleg egész testtel másznak az ölembe, kényesen ügyelve arra, hogy a könyökük a combomban, a körmeik pedig a vádlimban legyenek. Különben nem kényelmes. „Nekik.”
Ma egy egész platónyi vizsla utazott az ölemben, nem volt egy olyan porcikám sem, ahol ne lett volna vizsla láb, -könyök, -segg, -fej, -farok.
Komolyan mondom, „felüdülés az ilyen kutya, mint Nyanya!”
Ismeri az autót, az ágyat, a lakást, szobatiszta! Biztos, hogy gazdás volt. Ráadásul IVARTALANÍTOTT.
“Valószínűleg a térde törött volt valaha, egy kis szalag elszakadással megfűszerezve. Jelen pillanatban nem fáj neki, nem okoz neki semmiféle akadályt, nem zavarja, van, hogy használja is, ha éppen hülye szögben fordul, merthogy a lába is elég hülye szögben van.”
“A vicc az egyébként a dologban, hogy ha éppen éles kanyart vesz játék közben, akkor rááll a lábára, sőt el is rugaszkodik róla! ”
Hülye szögben tartja, de ahhoz viszont jó, hogy nem húzza maga után, nem sérül neki emiatt, és tényleg még csak nem is zavarja, profin megtanult ezzel együtt élni.
Rohangál, mint a fene!

Nyanya
Nyanya
Nyanya
Úgy tud futni, hogy a hátsó lábai nem is érik a földet! :o)

További képek

Kapcsolat: 06-20-9566-116 vagy 30-944 29 19

E-mail: piliskutya@gmail.com

Megismerné, örökbe fogadná?

  Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;

  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;

  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);

  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

  Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.