Moncsicsi

Moncsicsi, ez az okos, intelligens, szaporítótól mentett, 4 éves csivava keverék hölgy, ideiglenes gazdinál várja örök hűséges, leendő szerető gazdáját. Kissé félős, de idővel alkalmazkodik mindenhez.  Kisgyerekek mellé nem ajánljuk. Nem rág, nem rombol, szobatiszta, és pórázon olyan szépen sétál, mintha mindig is így sétált volna – pedig korábban nem így volt 🙂 Cicákkal, kutyákkal összeszoktatható. Szeret sétálni, vidáman szaladgál, és otthon csendesen pihen. Emberekkel megadóan viselkedik, nem keresi a bajt, de érdeklődő kutyus. Igazi, , problémamentes társsá válhat. :)Érdeklődni egy bemutatkozó levéllel lehet a piliskutya@gmail.com címen. Ivartalanítva, oltva, chipezve, szerződéssel fogadható örökbe, Budakalászon ismerhető meg. Telefon: 20 480-1706, 06-30-814-4373

További képek Moncsicsiről

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon.
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.