Málna - Már gazdinál!

🐶 Amikor először kaptunk hírt Málna kutyáról (és a cicáiról, igen, neki saját cicái is voltak, akiknek az élete már egyenesben van 😽), az elmondottak alapján el nem tudtuk képzelni, hogy miféle kis szerzetet fogunk bevállalni. És megjelent Málna, aki – ha csak a fejét nézed – erősen labradoros, de aztán meglátod a kis „tacskoid” lábacskákat és rájössz, hogy az élet néha vicces kedvében teremt ezt-azt. 😆
Málna 5 éves korára maradt egyedül egy telken. Nálunk ivartalanítva lett, kapott oltást, chipet és mindenféle parazitáktól mentesítettük.
Málna szobatiszta, jól elvan lakásban, nem ugat feleslegesen, igazi álomkutya. ❤️ Már ideiglenes befogadónál várja mindhalálig hűséges, szerető családját Csobánkán.
👉 Ha szeretnél megismerkedni Málnával, kérjük írj egy pár mondatos bemutatkozó email-t a piliskutya@gmail.com email címre vagy ☎ 06 30 814 4373.

További képek Málnáról

Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Ő már új gazdira talált!

Szeretnénk hozzá hasonlóan minél több állaton segíteni. Ha teheti támogasson minke!

Támogatás ›