Málna

🐶 Amikor először kaptunk hírt Málna kutyáról (és a cicáiról, igen, neki saját cicái is voltak, akiknek az élete már egyenesben van 😽), az elmondottak alapján el nem tudtuk képzelni, hogy miféle kis szerzetet fogunk bevállalni. És megjelent Málna, aki – ha csak a fejét nézed – erősen labradoros, de aztán meglátod a kis „tacskoid” lábacskákat és rájössz, hogy az élet néha vicces kedvében teremt ezt-azt. 😆
Málna 5 éves korára maradt egyedül egy telken. Nálunk ivartalanítva lett, kapott oltást, chipet és mindenféle parazitáktól mentesítettük.
Málna szobatiszta, jól elvan lakásban, nem ugat feleslegesen, igazi álomkutya. ❤️ Már ideiglenes befogadónál várja mindhalálig hűséges, szerető családját Csobánkán.
👉 Ha szeretnél megismerkedni Málnával, kérjük írj egy pár mondatos bemutatkozó email-t a piliskutya@gmail.com email címre vagy ☎ 06 30 814 4373.

További képek Málnáról

Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

  Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

  Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.