Jar Jar Binks

Jar Jar Binks 2020. június végi születésű nagytermetű kangal-pásztorkutya keverék jellegű kölyök. Csobánka és Pilisvörösvár között a temetőnél kóborolva találták feltűnő fejlődési rendellenességgel, jobb mellső könyökízülete kifelé görbült járás közben. Kezelése megkezdődött, várhatóan ki fogja nőni ezt a problémát, valószínűleg túl gyorsan nőttek a csontjai és ízületei kevésbé bírták a terhelést, fájdalmai nincsenek, így őt ez nem zavarja. Nagy termete miatt hamar elfárad a játékban, már most 20 kg-os óriásbébi. Alapvetően játékos, barátságos, szeretelen ebecske, eleinte nehezen koncentrált, csak a jutalomfalat és a vacsora érdekelte, mostanra viszont már vezényszóra ül, szépen figyel és tanulja a türelmet a kutyatudományok és a napi rutin elsajátításával. Az étel a mindene, ezért sajnos sokszor kajaféltő, vagy el akarja csenni kutyatársai eledelét is, ezért határozott, következetes gazdira van szüksége, aki betartatja vele az alapvető szabályokat és a falka sorrendet. Habár nagytestű kutya lesz belőle, nem adjuk telepre őrkutyának, kizárólag családtagként keres új otthont, ahol a gazdi sokat játszik, sétál vele, lemozgatja, és szeretetből sem élvez majd hiányt, mellette kitűnően alkalmas lehet a baromfiudvar és a ház őrzésére is. A lába miatt NEO-K9 csont- és porcerősítő táplálékkiegészítőt kap, ezt várhatóan a gazdának is folytatnia kell, ezt fontos figyelembe venni. Jelenleg több másik kisebb-nagyobb kutyával van együtt, cicákkal és tyúkokkal is barátságos. Jar Jar Tinnyén ismerhető meg. Érdeklődni iránta a piliskutya@gmail.com címen lehet egy részletes bemutatkozó levélben, szerződéssel, oltva, chippelve, ivartalanítva, az orvosi költségek jelképes térítésével fogadható örökbe. Előzetes látogatást követően családlátogatás keretében költözhet új otthonába.

Érdeklődni egy rövid bemutatkozással lehet az alábbi e-mail címen: piliskutya@gmail.com

További képek Jar Jar Binks-ről

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon (hova kerülne a kutyus, van-e társállat, milyen lenne az életvitele).
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.