Hikori

2019.10.24-én született kislány, sharpei-vizsla jellegű anyától, fehér, nagytestű apától. Hikorit az arany középút jellemzi, nem túl sok, de nem is kevés. Kölyök kutya lévén kíváncsi, érdeklődő, szeret játszani, rágcsálni, és sokat kell még tanulnia. Szobatisztasága szépen alakul, a pórázos sétákat gyakoroljuk. Behívható, és jól tanítható, jutival motiválható. Minden kutyával és cicákkal jól kijön, össze szoktatható. Keresi a gazdi és kutya társak társaságát, bújós, kedves kiskutya. Nagy tappancsaival még kissé suta, lomha mozgású. Oltva, chipezve, féregtelenítve és ivartalanítva keresi gazdáját. Közepes testű lesz valószínűleg, vastag bundájú, ráncos, sharpei-es. Budakalászon ismerhető meg, érdeklődni pár soros bemutatkozó levélben lehet a piliskutya@gmail.com címen.

További képek Hikoriról

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon.
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.