Grumpy - Már gazdinál!

Grumpy 7 év körüli kis-közepes termetű tacskó jellegű kan kutyus. Szilveszter után morcosan bolyongott Csobánka és Pilisvörösvár között, nehezen engedte magát befogni, innen a Grumpy név. 🙂 Azóta már rengeteget fejlődött befogadójánál, szépen feloldódott, boldogan elfogadja a jutalomfalatot, és rövid ismerkedés után pedig szívesen veszi már a simogatást is. 🙂 Kis türelemmel és szeretettel igazi társsá válhat jövendőbeli gazdija mellett.
Benti kutyusnak vagy kinti-bentinek ajánljuk a házba beengedéssel (kis termete és rövid szőre miatt), akár kutyatárs mellé is. Olyan helyre, ahol időt szánnak a közös játékra, sétálni mennek vele, ahol végre családtag lehet, biztonságban egy életen át. 🙂
Családba nagyobb gyerekek mellé ajánljuk.
Grumpy a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája, ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve keresi szerető gazdáját. Előzetes látogatást követően, családlátogatás keretében, szerződéssel fogadható örökbe az orvosi költségek jelképes térítésével.
Érdeklődni telefonon a 70/321-7675-ös számon vagy emailben egy bemutatkozó levéllel lehet a piliskutya@gmail.com címen (hova kerülne, kertes házba, vagy lakásba, mennyi időt tudna együtt tölteni a gazdival, van-e másik állat a családban, stb.), vagy telefonon: 06703217675 Pilisvörösváron ismerhető meg.További fotók: http://gallery.site.hu/u/Pilis-budai-kutyasok/Kutyusok/sajat/grumpy/

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, kutya és étel

Érdeklődni egy rövid bemutatkozással lehet az alábbi e-mail címen: piliskutya@gmail.com

 

További képek Grumpyról

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon (hova kerülne a kutyus, van-e társállat, milyen lenne az életvitele).
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Ő már új gazdira talált!

Szeretnénk hozzá hasonlóan minél több állaton segíteni. Ha teheti támogasson minke!

Támogatás ›