Grumpy

Grumpy 7 év körüli kis-közepes termetű tacskó jellegű kan kutyus. Szilveszter után morcosan bolyongott Csobánka és Pilisvörösvár között, nehezen engedte magát befogni, innen a Grumpy név. 🙂 Azóta már rengeteget fejlődött befogadójánál, szépen feloldódott, boldogan elfogadja a jutalomfalatot, és rövid ismerkedés után pedig szívesen veszi már a simogatást is. 🙂 Kis türelemmel és szeretettel igazi társsá válhat jövendőbeli gazdija mellett.
Benti kutyusnak vagy kinti-bentinek ajánljuk a házba beengedéssel (kis termete és rövid szőre miatt), akár kutyatárs mellé is. Olyan helyre, ahol időt szánnak a közös játékra, sétálni mennek vele, ahol végre családtag lehet, biztonságban egy életen át. 🙂
Családba nagyobb gyerekek mellé ajánljuk.
Grumpy a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület mentett kutyája, ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve keresi szerető gazdáját. Előzetes látogatást követően, családlátogatás keretében, szerződéssel fogadható örökbe az orvosi költségek jelképes térítésével.
Érdeklődni telefonon a 70/321-7675-ös számon vagy emailben egy bemutatkozó levéllel lehet a piliskutya@gmail.com címen (hova kerülne, kertes házba, vagy lakásba, mennyi időt tudna együtt tölteni a gazdival, van-e másik állat a családban, stb.), vagy telefonon: 06703217675 Pilisvörösváron ismerhető meg.További fotók: http://gallery.site.hu/u/Pilis-budai-kutyasok/Kutyusok/sajat/grumpy/

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, kutya és étel

Érdeklődni egy rövid bemutatkozással lehet az alábbi e-mail címen: piliskutya@gmail.com

 

További képek Grumpyról

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon (hova kerülne a kutyus, van-e társállat, milyen lenne az életvitele).
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

  Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

  Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.