Gru - Már gazdinál!

Grut 2021.05.21-én találták Tinnyén, gazdája nem kereste, így mostantól már új, szerető gazdira vár. Karácsonyi születésűnek becsüljük, így jelenleg kb. 7 hónapos, gyönyörű kékesszürke színű szálkásszőrű terrierkeverék kan.?
Megtalálásakor nyakán ki volt kopva a szőr, alul picit sebes is volt, talán láncos kutya lehetett eddigi rövid életében..
Elsőre a kutyákkal furán viselkedik, lehet nem volt hozzájuk sok szerencséje és nem tudja mit is kéne velük kezdeni. Egy kis idő után már játékosan nyit feléjük, de olykor vehemens, így határozott gazdit igényel.??
Emberekkel aranyos, gyerekeket szereti, de ha túlpörög, ugrálós lesz, ezért családba inkább nagyobb gyerekek mellé ajánljuk. ?‍?‍?‍?
Grunak eddig nem sok nevelésben, törődésben volt része, ezért olyan gazdát szeretnénk neki találni, aki szívesen foglalkozik vele, tanítja, szocializálja, játszik vele, aki következetes, de szeretettel áll hozzá, hogy megmutassa neki, milyen is egy boldog kutyaélet. ??
Gru ivartalanítva, chippelve, oltva, szerződéssel fogadható örökbe az orvosi költségek jelképes térítésével.? Új otthonába előzetes látogatást és ismerkedést követően családlátogatás keretében költözhet, kertes házba biztonságos kerítéssel, vagy lakásba, sok sétával. ? Tinnyén ismerhető meg, érdeklődni iránta a piliskutya@gmail.com címen lehet egy rövid bemutatkozó levéllel. ?

 

További képek Gruról

 

Ő már új gazdira talált!

Szeretnénk hozzá hasonlóan minél több állaton segíteni. Ha teheti támogasson minke!

Támogatás ›