Ginger - Már gazdinál!

Ginger 2020.09.01-én született egy padláson két másik tesójával. A házat bontásra ítélték, a munkások megzavarták a mamát, aki nem is jött vissza a kicsikért, így cumival lettek felnevelve.
A cica ügyesen használja az almot kisebb területen, így hamarosan gazdihoz költözne. Csakis lakásba, hisz még nagyon sok odafigyelés kell neki, nem szeretnénk, ha elveszne, elütnék, más macskák bántanák stb.
Ginger dorombolós, játékos, de ideje nagy részében egyenlőre még nem ül meg a gazdi ölében, hanem vagy futkosva játszik  vagy játék után kimerülten álomba zuhan. 🙂 Ginger az élénk, figyelmes, okos, mozgékony ugri-bugri kiscica, mindig ügyködik valamit, egy igazi felfedező. Ő talán a ragaszkodóbb, bújósabb. Legjobb lenne, ha együtt költözhetnének új otthonukba, tesójával Felicity-vel nagyon szeretik egymást, olyanok, mint a borsó, meg a héja. 🙂 Természetesen külön-külön is lehet rájuk jelentkezni.
Egyenlőre husit, konzervet, kecsketejet és tápszert esznek, száraztápot még nem.
Megtekinteni Csobánkán lehet őket, ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel költözhetnek gazdihoz.
Felicity trikolor kislány, fehér alapszínű cirmos és vörös foltokkal, Ginger gyönyörűséges cirmos bundájú, kedves tekintetű kiscica.

 

 

 

További képek Gingerről


Érdeklődőiktől egy pár soros bemutatkozó levelet kérünk az alábbi e-mail címre: piliskutya@gmail.com

 

 

Ő már új gazdira talált!

Szeretnénk hozzá hasonlóan minél több állaton segíteni. Ha teheti támogasson minke!

Támogatás ›