Black Frida Y

Black Frida Y júniusi születésű, fényes/selymes bundájú, szertelen, neveletlen, de nagyon kedves labrapincsi kölyök lányka. Nagyon energikus kutyus. Kiegyensúlyozott lelkivilágú, mindenkivel barátságos, ember centrikus. 🙂 Behívható, füttyre, szólításra, és csak magától is visszajön, nagyon figyel az emberre. Lakásban és autóban is nagyon szépen viselkedik, teljesen szobatiszta, még véletlen baleset sem fordult elő. Pórázon való közlekedést is gyakoroljuk, néha már egész jó. Következetes neveléssel, foglalkozással tökéletes (akár sport) társsá nevelhető. Ha úgy érzed benne új családtagra leltél, írj egy bemutatkozó levelet a piliskutya@gmail.com címre, már nagyon várja, hogy Ő is megismerhessen Téged!🧡🐶 Jelenleg Csobánkán lakik ideiglenes gazdinál. Szerződéssel fogadható örökbe, chippelve, ivartalanítva, oltva.

További képek Fridáról

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon.
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.