Bütyök Boglárka

Legújabb kutyánk Bütyök Boglárka. ❤🖤
Nagykovácsiban a legforgalmasabb főutcán szaladgált az alig 4 kg-os, 8 hetes kiskutya. Csodával határos módon túlélte a kalandot. Bár semmilyen egyedi azonosítóval nem rendelkezett, sikerült megtalálni a gazdáját, aki lemondott róla egyesületünk javára.
Boglárka igazi tűzrőlpattant, vagány, minden lében kanál kiskutya. Szüksége is van a vagányságra, mert a 2 hónappal ezelőtti születése óta mi legalább a 3. hely vagyunk, ahol él. Mozgalmas élet ez egy ekkora kiskutyának… 🐾
Boglárka egy mudi bőrbe bújtatott terrier. 😈 2021. június közepén születhetett, most kb. 4 kg. Becsléseink szerint felnőtt korában valószínűleg mudi méretű, 10 kg körüli lesz. Pörgős, rágcsálós, tűhegyes fogacskái vannak, amivel szívesen akaszkodik rá mindenre és mindenkire. Imádja az embereket, tényleg bárkinek képes örülni, aki ránéz, a gyerekekért különösen rajong, viszont ugyanúgy rágcsálja őket, mint egy kötelet vagy egy labdát.
Kifejezetten okos, imád játszani, jól kijön minden kutyával, bár a nála kisebbekkel inkább pofátlan. Cicákat sem bántja, de túl élénken érdeklődik.
👍 Bogi szépen tanulja a szobatisztaságot. Parazitamentesítése megtörtént, oltási programját megkezdte. Ivartalanítás után (szeptember közepe) keresi végleges, szerető családját. 🥰
❗️ Olyan családot keresünk számára, aki tudja, hogy mivel jár egy aktív kölyökkutya tartása, akinek van ideje Bogi szellemi és fizikai energiáinak levezetésére. Szeretnénk, ha kutyaiskolába, kirándulni stb… járhatna.
❗️ Mindenképpen lakásba vagy kertes ház esetén benti tartással szeretnénk örökbe adni.
👉 Az örökbefogadás menetéről a pilisbudaikutyasok.hu honlapunkon olvashatsz bővebben.
👉 Ha szeretnél találkozni Bogival, várjuk pár mondatos bemutatkozó email-ed: piliskutya@gmail.com.

További képek Bogiról

 

 

Megismerné, örökbe fogadná?

  Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

  Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.