Alfa kutyaiskola

Kedvezményes képzési lehetőség a Pilis-Budai-s kutyáknak!


Szeretnénk veletek megosztani azt a lehetőséget, amit az Alfa Kutyaiskola vezetője ajánlott fel. A felajánlás lényege, hogy az Alfa kutyasulikban (jelenleg Budapesten – Csepelen, a XIII. kerületben Angyalföldön , és Győrben – Győrújbaráton, és 2013-tól Újbudán és Cinkotán is!) a tanfolyamok árából kedvezményt kaphatnak azok a gazdák és kutyáik, akik(et) tőlünk fogadtak örökbe.

A kedvezmény úgy néz ki, hogy a tanfolyam díjából 40% kedvezményt kap a gazdi, és 10%-ot pedig nekünk ad támogatásként az iskola. Vagyis közel fél áron lehet elvégezni a képzéseket!

Konkrétan forintosítva ez azt jelenti, hogy a 2012-es árakon ha egy gazdi Budapesten végezne el egy 7 hetes képzést, akkor annak 41.000,- forintos árából 15.000,-Ft kedvezményt kap, míg nekünk  a suli 4.000,- forintot biztosít. Ugyan ez Győrben 28.000,- forintos díjból 10.000,-Ft kedvezményt jelent a gazdáknak, és 3.000,-Ft segítséget jelent nekünk.

“Az Alfa kutyaiskola nem hagyományos képzést folytat, hanem pozitív megerősítésen alapuló klikkeres képzést. Mi nem is kutya iskolának, hanem gazdi sulinak hívjuk, ahol a gazdák elsajátítsák, az ösztönkezelés és formálás technikáit, és hasznos tanácsokat kapnak, hogy falkavezérekké válva megtanulják a kutyáikat kezelni. Az “Alfa módszert” az Alfa Kutyaiskola fejlesztette ki (és fejleszti folyamatosan) a népszigeti tükörmódszerből indult ki. Mára már teljesen elkülönül a kettő (megközelítésben és az eszközökben is). Nevét a céljáról kapta az Alfa képzésről. Az iskoláról és az elérhető képzésekről bővebben itt olvashattok: http://kutyaiskola.eu/ A kutyaiskola híreit pedig itt találjátok: http://www.facebook.com/alfakutyaiskola

Mivel a legtöbb kutya előélete nem ismert, ezért egyetlen kitétel ahhoz, hogy a gazdik élhessenek ezzel a lehetőséggel, hogy a hétvégéken (szombaton és vasárnap is) 07.00. óra és 09.00. óra között megtartott szocializációs foglalkozásra el kell hozzák a kutyájukat, hogy egy 5-10 perces beszélgetés alatt az oktatók eldönthessék, hogy érett-e a kutya a tanfolyamon való részvételre. Mivel az a foglalkozás is ingyenes mindenki számára, nagyon sokan hozzák el kutyáikat, így ehhez előzetes időpont egyeztetésre van szükség.

A gazdik a kedvezményre való jogosultságukat az örökbefogadási szerződéssel tudják igazolni, amit a tanfolyamkezdésre el kell vinni.

Bármilyen további kérdéssel ezzel kapcsolatban érdeklődjetek az iskola vezetőjénél Lohonyai Győzőnél a 30/665-5521 számon, vagy e-mailben az  alex@kutyaiskola.eu vagy a  gyozo@kutyaiskola.eu címeken.


Köszönjük a lehetőséget a mentett kutyusok, gazdáik és az aktuális mentvények nevében is!

Pilis-Budai Kutyamentők