Aga és Héra

AGA ÉS HÉRA


 

Aga (ivartalanított kan) és Héra (ivartalanított szuka) testvérek. 12-13 kg-os kis-közepes termetű, collie-mix jellegű kutyusok, ivartalanították, valamennyi oltásuk megvan, gondozottak, szépek, családban éltek gyerek és idős ember mellett.
Nagyon nyugodt, türelmes kutyák, szeretik a simogatást és a fésülést. Gyerekek és öregek mellé egyaránt ajánlható. Eddigi gazdáiknál a kertben vannak. Szoktak sétálni, kint a mezőn póráz nélkül is. Agának ezt a kis problémáját leszámítva(az utcán az idegen kutyáktól tart), minden rendben velük.
A kutyák mindenevők, jól bírják a telet, ivartalanítottak, barátságosak, bújósak, jó jelző kutyák. Szófogadók, értelmesek, ember centrikusak.
Kutyákkal, macskákkal jól kijönnek, ha már ismerik őket. A fiú idegen kutyákkal szemben nagyon bizalmatlan, első találkozáskor félelmét agresszivitással jelzi, de amint megismerte már nincs gond. A lány jól kijön idegen kutyákkal is, csak testvére izgatottsága zavarja és védi.
A problémánk, hogy a nagy kutyánk időnként rátámad a fiúra, a lány pedig védeni próbálja, ezért összekapnak.
Elsősorban a fiút. Agát szeretnénk jó helyen tudni, mivel őt támadja a nagy, de mivel testvérével nagyon jól megvan, párban is szívesen odaadjuk, hogy nekik jobb legyen.
Csobánkán bármikor megtekinthetők, előzetes egyeztetés után.

 

További képek

Müller János
+36-30-99-99-190
vagy piliskutya@gmail.com