Hat cicatestvér

HAT CICATESTVÉR

Hat cicatestvér

Hatan vagyunk testvérek és nagyon szépek, ajándéknak is gyönyörűek.
Mama a Budapest II., Budaliget egyik kertjébe költöztetett minket, innen vagyunk elhozhatók.
Egészségesek és játékosak vagyunk. Szerető és lelkiismeretesen gondoskodó gazdit szeretnénk találni.

név: szürkice
Egészséges és szép vagyok, egyelőre egy kicsit félénk. Szerető és lelkiismeretesen gondoskodó gazdit szeretnék találni egy boldog macskaéletre.

 

név: szürkécske
Egészséges és szép vagyok, bátrabb vagyok, mint szürkice testvérkém, egyelőre egy kissé félénkebb, egy jó gazdit mellett hamar kibontakozom. Szerető és lelkiismeretesen gondoskodó gazdit szeretnék találni egy boldog macskaéletre.

 

név: fekete szelíd csevegő
Egészséges és szép vagyok, szelíd és barátságos, már szívesen beszélgetek. Szerető és lelkiismeretesen gondoskodó gazdit szeretnék találni egy boldog macskaéletre.

 

név: fekete vezér
Egészséges és szép vagyok, testvéreim között az egyik legfejlettebb, önálló és kezdeményező. Szerető és lelkiismeretesen gondoskodó gazdit szeretnék találni egy boldog macskaéletre.

név: feketécske
Egészséges és szép vagyok, testvéreim között egyelőre a kisebbek közé való, egyelőre visszahúzódóbb, de gyorsan fejlődök. Szerető és lelkiismeretesen gondoskodó gazdit szeretnék találni egy boldog macskaéletre.

név: cirmoska
Egészséges és szép vagyok, kezdeményező és érdeklődő, gyorsan fejlődő, testvéreim között az egyik legfejlettebb. Szerető és lelkiismeretesen gondoskodó gazdit szeretnék találni egy boldog macskaéletre.

 

SZÜRKÉCSKE
SZÜRKÉCSKE
FEKETÉCSKE
FEKETÉCSKE
FEKETE VEZÉR
FEKETE VEZÉR
SZÜRKICE
SZÜRKICE
SZÜRKÉCSKE
SZÜRKÉCSKE

 

CIRMOSKA
CIRMOSKA
FEKETE SZELÍD CSEVEGŐ
FEKETE SZELÍD CSEVEGŐ

További képek

 

 

Érdeklődni lehet a +36 20 93 77 053-as telefonszámon.