Köszönjük! Köszönjük! Köszönjük!

(Előfordulhat, hogy levelünk nem megy át maradéktalanul valamelyik levelező rendszeren, ezért a beszámolót felraktuk a honlapra is: ide vagy ha a link nem látható, akkor a honlapon a jobb oldali menüsorban a médiamegjelenések / hírlevelek között keressétek)

Köszönjük Nektek!

Szívből köszönjük, hogy személyi jövedelem adótok 1%-át 2015-ben mentett állataink számára ajánlottátok fel!

Egyesületünk minden adományt és felajánlott összeget teljes egészében cél szerinti tevékenységre, takarmányozásra, gyógyszer beszerzésre, vakcina beszerzésre, orvosi gyógykezelésre illetve szükséges orvosi közreműködésre fordít; mivel menhelyünk, fizetett alkalmazottunk nincs, fenntartásra, működtetésre nem fordítunk.

Vállalt feladatunk sokszor embert próbáló, de persze sokszor felemelő is.
Segítségetekkel újra lehetőséget kaptunk, hogy balesetesből ép, kóborból gazdás, bántalmazottból sétára hívós, sokszor ellettből ivartalanított, láncon tengődőből kutyaházas, éhezőből jóllakott, otthontalanból boldog gazdás állat válljon.

Köszönjük. Az Ő nevükben.

 

Köszönjük, köszönjük , köszönjük!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy ivartalanítási kampányunkra, melyet 500.000 Ft alappal hívtunk életre, a mai napig a Ti adományaitokból még 165.000 Ft összegyűlt!

Ez a 165.000 Ft 13 nehéz sorsú kutya ivartalanítását fedezi. Ezzel az adománnyal megmentettetek többszáz kiskutyát, bármilyen hihetetlen vagy bármennyire is nem látszik ez. De gondoljatok bele Tiis!
Megmentettetek többszáz kiskutyát attól, hogy születése után feleslegessé váljon, vagy hogy akár jó gazdinál, de egy menhelyen tengődő fajtársa elől elvegye a helyet.

Nagyon örülünk és hatalmas szó ez az összefogás, így térségünkben sokkal gyorsabban elterjedhet a felelős állattartási kultúra, amiért EGYÜTT küzdünk, ami csak Veletek valósulhat meg. Nagyon örülünk!
Köszönjük a segítségre szoruló állatok nevében!

 

Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete

2015.11.23

Kérjük, segítsd munkánkat adód 1%-ával is, adószámunk: 18001044-1-13
+36 30 944 2919 | piliskutya@gmail.com www.pilisbudaikutyasok.hu
Levelezési cím: 2083. Solymár, PF.: 29.

Adományodat a következő számlaszámra várjuk és előre is nagyon köszönjük!
Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete
CIB Bank 10701427- 49914203-51100005

To unsubscribe click here, to edit your profile click here.