Ha
?? fogadtál tőlünk örökbe vagy
? pozitív tapasztalatod volt velünk,
? tudtunk bármikor segíteni neked vagy
egyszerűen csak szívesen segítenéd önkéntes kutya- és cicamentő tevékenységünket, akkor kérjük, támogasd a munkánkat ADÓD 1%-ával!

Adószámunk: 18001044-1-13

Ügyfélkapu segítségével csak 2 perc az egész az alábbi linken (Belépés – Adószámunk megadása – Beküldés): https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login
vagy papíron, letölthető és kinyomtatható 1%-os nyomtatvány: 21EGYSZA.pdf (ado-egy-szazalek.hu)

Az 1% felajánlásának határideje: 2022. május 20. éjfél!

Tevékenységünket önkéntesen, munka és család mellett végezzük, az 1 %-ból befolyt összegből és az évközben beérkezett adományokból, melynek 100 %-át mentettjeinkre fordítjuk. Ideiglenes befogadókkal és családias panziókkal dolgozunk, olyan fantasztikus családokkal, akik szeretetet, törődést, nevelést és ha kell, ápolást nyújtanak a gondozásunkban lévő kutyáknak, amíg azok végleges gazdihoz nem költöznek. Így egyszerre mindössze 20 körüli a gazdára váró kutyák és cicák létszáma, ennél többet egyszerűen nem tudunk hova tenni. Másrészt éppen a kis létszám miatt több odafigyelés jut az egyes kutyákra, jobban kiismerjük őket, az egyéniségüket és az igényeiket, és igyekszünk a legjobbat nyújtani nekik. Emellett körzetünk rászoruló gazdis kutyáit, cicáit is igyekszünk támogatni ivartalanítással, oltással, kutyaházak adományozásával.

Az 1% felajánlása Neked semmibe nem kerül, mégis ettől függ mekkorát álmodhatunk.?

Kérünk, álmodj velünk és segíts!?
Hálás köszönettel,
a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete és védencei??