Zója

Zója egy barátságos, jó kiállású, nagytestű gyönyörű kutya. 2-2,5 éves ivartalanított szuka. Minden oltást, chipet megkapott tőlünk. Külső-belső parazita mentesített, szívféreg negatív!
Békés, nyugodt, higgadt, megbízható kutya aki nagyon is igényli, hogy a leendő gazdi közelében lehessen, együtt jöjjenek, menjenek. Ha kertes házba megy, akár bejárhasson a házba. Új környezethez hamar alkalmazkodik. Figyelmes, tanulékony kutyus, aki könnyen elsajátít új dolgokat. Kifejezetten keresi az ember társaságát, ezért olyan családban érezné jól magát, ahol gazdája közelében lehet. Családtagokat is könnyen elfogadja, így Zója remek társ lenne egy olyan családban, ahol akár nagyobb gyerekek is vannak.
Szereti, ha foglalkoznak vele és rendkívül hálás a figyelemért, a simogatásokért. Pórázon nagyon szépen sétál, nem húz, és az sem zökkenti ki, ha más kutyák a kerítés túloldaláról ugatják. Ugyanakkor ösztönösen jó házőrző. Amint megszokja új környezetét, a területet magáénak érzi, és idegenek felé ezt jelzi is.
Zója a PBK mentett kutyája az örökbeadási protokollunk szerint keresi egy életre felelős, szerető családját. Zóját Csobánkán lehet megismerni. Bemutatkozó levelüket várjuk a piliskutya@gmail.com címre, kérdéseikre is szívesen válaszolunk a 06 30 814 4373 számon.

Érdeklődni egy rövid bemutatkozással lehet az alábbi e-mail címen: piliskutya@gmail.com

További képek Szerénkéről

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon (hova kerülne a kutyus, van-e társállat, milyen lenne az életvitele).
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.