Joystick

Joystick 2 éves terrier jellegű, kistermetű, mindössze 3 kg-os, ivartalanított kan kutyus. Joystick gazdái lemondtak róla kisgyerek allergiája miatt, így most új otthont keresünk számára. Eleinte bizonytalan helyzetekben, ismeretlen emberekkel szemben (főként férfiakkal) támadóan lép fel, morgással próbál védekezni, vagy éppen lapos kúszásban meghunyászkodik, ezért türelem kell hozzá. Azonban miután feloldódik és rájön, hogy bízhat az emberben, megmutatja felszabadult énjét: egy vidám természetű, hiperaktív, játékra hívó duracell nyuszit, aki a futkározás, vagy a sípolós játék csócsálása végeztével felpattan az öledbe – vagy rajtad keresztül a kanapéra :). Határozott gazdit igényel, aki betartatja vele a szabályokat, és a falka hierarchiát, ezzel együtt következetesség és a napi rutin kialakításával biztonságot nyújt számára és persze sok-sok szeretetet, játékot, sétát, közösen együtt töltött időt. Gyerekek mellé inkább nem ajánljuk kezdeti bizonytalansága miatt. Nagyobb kutyákra morog, kajáját bevédi, azonban vele egy súlycsoportban lévő kutyákkal, felnőtt cicákkal, sőt még tyúkokkal is jól kijön, jelenleg is több másik állattal él együtt. Energikus, aktív kutyaként Joystick ideális lehet a közös kutyás sportolásra, túrázásra, amely által még jobban erősödhet a gazdi-kutya kapocs és biztosan nagy lelkesedéssel gyakorolná őket. 🙂 Érdeklődni iránta a piliskutya@gmail.com címen lehet egy részletes bemutatkozó levélben. Tinnyén ismerhető meg, szerződéssel, ivartalanítva, chippelve, oltva, az orvosi költségek jelképes térítésével fogadható örökbe előzetes látogatást követően.

Érdeklődni egy rövid bemutatkozással lehet az alábbi e-mail címen: piliskutya@gmail.com

További képek Joystickról

Bemutatkozó levelüket várjuk az alábbi űrlapon (hova kerülne a kutyus, van-e társállat, milyen lenne az életvitele).
Örökbefogadási szerződés aláírásával, családlátogatás keretében fogadható örökbe, ivartalanítva, oltva, chipezve, az orvosi költségek jelképes térítésével.

Megismerné, örökbe fogadná?

Kérjük, írjon nekünk pár bemutatkozó sort arról, hogy leendő kedvence

  • Hova, milyen körülmények közé (lakás, kertes ház, kinti-benti, csak kinti) kerülne;
  • Ki lenne a családja: felnőttek, gyerekek, kisbaba, idős rokon;
  • Lenne-e társállat mellette (kutya, macska, nyúl, tengerimalac, stb.);
  • Milyen kutyás / macskás tapasztalata van a befogadóknak.

Köszönjük előre is, hogy ezzel a kis bemutatkozással is megkönnyíti, hogy a megfelelő gazdihoz a megfelelő társat találjuk meg.